Damhus Torvegård

33 almennyttige boliger samt erhvervslokaler.

Bygningsanlægget fremstår som et trefløjet anlæg.
Roskildevej-fløjen er i tre etager, hvor underetagen er udlagt til erhverv og de to øverste etager til almennyttige ældreegnede boliger. Boligerne er her altangangsbetjente og forsynet med udvendige trapper og elevator. Hovedtrappen, som er placeret sammen med elevatoren, er opført som en let, overdækket konstruktion.
De to fritliggende sidefløje mod Auroravej og Dianavej er opført i to etager og indeholder alene boliger. Underetager er her ældreegnede. Boligerne betjenes af udvendige trapper og adgangsbalkoner til bygningernes overetager.

 • Adresse:
 • Roskildevej 250, 2610 Rødovre
 •  
 • Bygherre:
 • Danton A/S og Danmarks Ældreboligselskab
 •  
 • Etageareal:
 •  
 • Ingeniører:
 • Erik Pedersen aps
 •  
 • År:
 • 1997