Holbæk Seminarium

Under en overordnet 3-årig rammeaftale igennem 2011-2013 varetager Holsøe Arkitekter som totalrådgiver ombygninger, istandsættelser og energioptimering på bygningerne til Holbæk Seminarium. Seminariet består i dag af en række integrerede bygningsenheder, der er indrettet med forskellige formål og differentierede brugere. Lokaliteter til undervisning, beboelse, administration, boldspil, musikudøvelse, bibliotek, kantinekøkken og cafeteria blander sig i en indbyrdes sammenfletning til en overbevisende arkitektonisk helhed, opført i in-situ-støbt beton.

Holbæk Seminarium er tegnet af Gehrdt Bornebusch, Max Brüel og Jørgen Selchau i 1965 og blev fredet i 2010.

 

 • Adresse:
 • Seminarieparken 2, 4300 Holbæk
 •  
 • Bygherre:
 • Holbæk Kommune, Teknik og Miljø
 •  
 • Etageareal:
 • Ca. 15.000 m2
 •  
 • Ingeniører:
 • Moe & Brødsgaard A/S
 •  
 • År:
 • 2011-2013