Irlandsvej Plejehjem

Plejehjemmet Irlandsvej er et ældre plejehjem, hvor boligerne ikke længere var tidssvarende. Det var både rummenes størrelse, baderummenes indretning og de arbejdsmæssige forhold for medarbejderne, der skulle ændres til nutidens krav.
Som første del af en større renovering og udbygning blev der derfor i 2004-2005 opført en ny fløj med 22 moderne plejeboliger og moderne servicefaciliteter. Byggeriet blev opført som en tilbygning i forlængelse af plejehjemmets oprindelige bygningsstruktur.
I det nye byggeri er der - ud over større boliger til de ældre og forbedrede arbejdsforhold for de ansatte - lagt vægt på at give beboerne et lille uderum i forbindelse med deres bolig.

 • Adresse:
 • Irlandsvej 122, 2770 Kastrup
 •  
 • Bygherre:
 • Tårnby Kommune
 •  
 • Etageareal:
 • 1.280 m²
 •  
 • Ingeniører:
 • -
 •  
 • År:
 • 2008