Enighedens Park

På en stor grund på Nørrebro ligger et nyt boligkvarter med 250 boliger og en daginstitution tegnet af os. Grunden indeholdt tidligere et mejeri, og de gamle mejeribygninger er nu sat istand og indrettet til nye formål.
Bebyggelsen er udformet som en åben karré omkring et parklignende gårdrum. Ned igennem det store grønne rum er anlagt en offentlig gang- og cykelsti, som binder de omkringliggende kvarterer sammen for lokalområdets beboere.
Boligkarréen består af 2-, 3- og 4-værelses lejligheder med rummelige gennemlyste spise-/opholdsrum og altaner. Daginstitutionen ligger som et fritliggende hus i det grønne rum.

 • Adresse:
 • Nørrebro, København
 •  
 • Bygherre:
 • Ejendomsudviklingsselskabet Lygten ApS
 •  
 • Etageareal:
 • 23.000 m2
 •  
 • Ingeniører:
 • -
 •  
 • År:
 • 2006